Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na tri lokacije u Zagrebu

Ponovno puknuća cijevi: Bez vode ulice na Trešnjevci, Ravnicama i u Sesvetama

Zagreb: Puknuće vodovodne cijevi u naselju Ravnice
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/3
01.02.2022.
u 09:36

Opskrba pitkom vodom osigurana je autocisternom

Ponovno je došlo do puknuća cijevi. U tijeku su radovi na vodoopskrbnom sustavu u ulici Prilaz Slave Raškaja na Ravnicama te je dio potrošača privremeno bez vode. Bez vode su i potrošači u Vrbovečkoj ulici u Sesvetama i Kraljevičkoj ulici na Trešnjevci.

Opskrba pitkom vodom osigurana je autocisternom. 

Zbog puknuća cjevovoda u nekoliko zagrebačkih naselja građani su i jučer, podsjetimo, ostali bez vode. Bez vode bili su potrošači u Graničnoj ulici, Graničnom odvojku i Poljačkom odvojku u naselju Donja Kustošija. Također, vode nemaju potrošači u Ulici Prisavlje u Cvjetnom naselju te Ulici Maršanići u Španskom, kao i u Vugrovečkoj ulici u Sesvetama, navodi se u objavi Holdinga na Facebooku. 

Ključne riječi

Komentara 3

DA
Daisy55
10:50 01.02.2022.

A gospoda Nemožemovci ODREKLI SE dijela novaca od EU za obnovu. Kažu previše je Zagreb tražio od EU za vrijeme Bandića, ne treba im toliko. Umjesto da povuku te novce i s njim obnove cijevi koje su dodatno oštećene nakon potresa. Samo za to treba znati napisati projekt i povući novce. Oni znaju povući samo s računa udruga u svoj džep, niš više.

JZ
Joža-Zg
10:05 01.02.2022.

Karma je gadna stvar

QW
qwe
10:08 01.02.2022.

"Prilaz Slave Raškaja"??? Nikada niste čuli za Slavu Raškaj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije