Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JESTE LI GA VIDJELI?

Policija traži muškarca koji je pokušao opljačkati trgovinu u Selskoj

lopov
Foto: PUZ
1/5
09.01.2016.
u 15:10

Radi se o muškarcu starosti oko 25 godina, visine 165 cm, srednje tjelesne građe, tamnosmeđe kose, smeđih brkova i brade

Policijska uprava zagrebačka objavila je fotografije nepoznatog počinitelja koji je 25. studenog prošle godine na Selskoj cesti, prijeteći oštrim predmetom, pokušao opljačkati trgovinu.

"Radi se o muškarcu starosti oko 25 godina, visine 165 cm, srednje tjelesne građe, tamnosmeđe kose, smeđih brkova i brade, a tijekom pokušaja razbojništva bio je odjeven u tamnije traper hlače, tamnu jaknu s kapuljačom navučenom preko glave, na glavi je nosio veće sunčane naočale", objavio je PUZ, apelirajući na građane da, ako imaju korisne informacije o muškarcu s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju, da se jave na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr.

>> Policija traži pomoć: Jeste li vidjeli ove prevarante?

>> Jeste li ga vidjeli? Prevario je službenice i podignuo nekoliko tisuća kuna

Komentara 10

DU
Deleted user
19:43 09.01.2016.

U svom kvartu tak dugo nisamo vidli policajca da i ne znam kome da kažem i ono kaj znam? Nadalje, umjesto kamera po gradu kojegdje - više kamera po dućanima, bankama i poštama ... Možda je to neki Mostovac kaj provocira Ostojića??? Možda je gladni siromašni ministar jer bi im smanjili plaću pa vježba kak preživjeti??

Avatar istovari
istovari
20:15 09.01.2016.

Leonardo di Caprio?

Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
20:47 09.01.2016.

a to je onaj SDP-ovac..ahahahah sad mora na baustelu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije