Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudar automobila

Policija objavila detalje o nesreći u Dubravi, traži pomoć građana

Prometna nesreća u Dubravi
Foto: Davorin Višnjić/Pixsell
1/12
08.03.2019.
u 11:12

Osobni automobil Audi, čeških nacionalnih oznaka, uslijed siline naleta odbio se u smjeru istoka te se zaustavio na kolniku Ulice Dubrava s istočne strane raskrižja. Krhotine plastike otpale su s vozila te su odbačene u smjeru istoka, na nogostup i tramvajsku stanicu, gdje su udarile u maloljetnicu

Zagrebačka policija otkrila je danas nove detalje o jučerašnjoj prometnoj nesreći u Dubravi, u kojoj je ozlijeđeno troje ljudi.

Kako se navodi, 51-godišnjak upravljao je osobnim automobilom marke Audi čeških nacionalnih oznaka sjevernim kolničkim trakom Ulice Dubrava u smjeru zapada. Dolaskom do raskrižja s Kapucinskom ulicom, ušao je u raskrižje s namjerom skretanja ulijevo u Kapucinsku ulicu, a tom prilikom na prednju stranu vozila naletio je osobni automobil marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 26-godišnjak koji se kretao južnom kolničkom trakom Ulice Dubrava u smjeru istoka. U trenutku prometne nesreće ušao je u raskrižje zadržavajući smjer kretanja ravno.

Pogledajte video trenutka nesreće:

Uslijed siline naleta osobni automobil marke BMW odbio se u smjeru jugoistoka te je sletio na nogostup, gdje je prednjom stranom vozila naletio na stup semafora, od kojeg se odbio dalje u smjeru jugoistoka preko mekanog terena, koji se nalazi s iste strane raskrižja, kada je stražnjom stranom vozila naletio na prednju stranu osobnog automobila marke Kia Ceed zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 61-godišnjaka i na prednju stranu osobnog automobila Volkswagen polo zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 59-godišnjaka, koji su se nalazili parkirani na obilježenom parkirališnom mjestu koje se nalazi sa sjeverne strane kolnika Fočanske ulice.

Osobni automobil Audi čeških nacionalnih oznaka uslijed siline naleta odbio se u smjeru istoka te se zaustavio na kolniku Ulice Dubrava s istočne strane raskrižja, dok su krhotine plastike otpale s vozila te su odbačene u smjeru istoka, na nogostup i tramvajsku stanicu gdje su udarile u maloljetnicu koja se kao pješakinja kretala tramvajskom stanicom u smjeru istoka.

Prometna nesreća u Dubravi
1/22

Liječnička pomoć pružena je 51-godišnjaku u KB Dubrava, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, a 23-godišnjaku liječnička pomoć pružena je u KBC-u Zagreb te je također utvrđeno da je teško ozlijeđen. Ozlijeđenoj maloljetnici liječnička pomoć pružena je u KBC-u Zagreb, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena

Kako bi se utvrdile točne okolnosti ove prometne nesreće, policija moli svjedoke da se jave na broj telefona 01/6333-408 ili 192. 

Ključne riječi

Komentara 30

A1
Ante_1964
11:41 08.03.2019.

Neka policija pogleda snimku i sve će im biti jasno,možda,crveni auto je skrenuo bez da propusti crnog,ovaj crni je jurio ka na auto cesti,barem pedeset više od dopuštene brzine,tatin sinek

DO
Dox
11:28 08.03.2019.

Jel na kraju 26-godišnjak ili 23-godišnjak?

Avatar tituš
tituš
11:45 08.03.2019.

Oduzimanje prednosti i velika brzina. Kriva oba, svak sebi, a solidarno odgovaraju za sve druge štete! Amen!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije