Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poticajno

Pokrenite poduzetničku manifestaciju jer možete dobiti i 50 tisuća kuna

gastro Gorica
Kronike VG
16.06.2014.
u 16:15

Zagrebačka županija daje bespovratna sredstva za organiziranje priredbi i nastupe na njima.

Zagrebačka županija bespovratno će dodijeliti 300.000 kuna za sufinanciranje organiziranja manifestacija vezanih uz poduzetništvo kao i nastupe na njima, javljaju Kronike Velike Gorice.

Bespovratna sredstva dodjeljivat će se za sufinanciranje organiziranja manifestacija, za zajedničke i pojedinačne nastupe poduzetnika na manifestacijama kao i za organizaciju manifestacija ili zajedničkog nastupa učenika na manifestacijama.

Potpore će se dodjeljivati u maksimalnom iznosu do 50.000 kn za organiziranje manifestacije ili zajedničkog nastupa poduzetnika, do 10.000 kn školama, do 7.500 kn za pojedinačne poduzetnike za nastup na manifestacijama u Hrvatskoj odnosno do 30.000 kn za nastup na manifestacijama u inozemstvu.

- Korisnici potpora mogu biti organizatori/suorganizatori manifestacija ili zajedničkog nastupa poduzetnika (jedinice lokalne samouprave, komore, udruženja obrtnika, turističke zajednice, udruge i subjekti malog gospodarstva), osnovne i srednje škole te visoka učilišta s područja Zagrebačke županije kao i pojedinačni izlagači (subjekti malog gospodarstva sa sjedištem na području Zagrebačke županije) – kažu iz Zagrebačke županije.

Tekst natječaja i potrebni obrasci, poručuju, nalaze na web stranicama www.zagrebacka-zupanija.hr, a da više informacija možete dobiti na broju telefona 01/6009-457 ili putem e-maila uog@zagrebacka-zupanija.hr. Natječaj je otvoren do 31. listopada ove godine.

>>Integriraju se vlak, autobus i tramvaj - putovat ćemo s jednom kartom i jeftinije!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije