Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
elektronska scena

Pokažite talent, kreće najveće DJ natjecanje u Hrvatskoj!

Playground
Foto: Playground
1/2
20.03.2014.
u 11:28

Brend Playground i Škola glazbene produkcije MPA do 15. travnja primaju prijave na natječaj za sve koji se bave elektronskom scenom. Od 10 finalista troje će ih se u srpnju u Vodicama uživo pred publikom boriti za glavnu nagradu - nastup na EDM-u 23. kolovoza u Westgateu

Playground, brend specijaliziran za putovanja i evente i Škola glazbene produkcije MPA zajedno pokreću najveće DJ natjecanje u Hrvatskoj kojemu je cilj probuditi domaću elektronsku scenu i pružiti mladima priliku da pokažu svoj talent.

Pobjednik natjecanja nastupit će na najvećem EDM događanju u Zagrebu 23. kolovoza na festivalu High Sky, uz svjetske headlinere na krovu Westgate Shopping Cityja.

Foto: Playground

Uz to će postati resident Playground DJ koji će ujedno proći producentsku školu na Akademiji glazbene produkcije u slobodnom izboru programa uz najpoznatije hrvatske producente i audio inženjere. Prijave su u tijeku i traju do 15. travnja, nakon čega slijedi glasanje putem interneta, gdje će biti odabrano deset finalista. Stručni će žiri odabrati tri najbolja DJ-a koja će se boriti u finalu uživo pred publikom sredinom srpnja u Baloo beach klubu u Vodicama. Detalji o prijavama, pravilima i natječaju mogu se pronaći na stranici na www.weproducedjs.com.

>>Mladi Zagrepčani uz Playground upoznali sve čari Beograda

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije