Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za njih nema posla

'Pokazao je pravo lice, Gospočić iza sebe ima rep kao krokodil'

alen gospočić
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/3
07.11.2013.
u 10:30

Kako su rekli sindikalci, Bandić je obećao da na direktorska mjesta neće imenovati nikoga tko iza sebe ima repove.

Radnici Zagrebačkih cesta, njih 100-tinjak jutros su se okupili ispred zgrade te Holdingove podružnice kao bi prosvjedovali protiv eventualnog ponovnog imenovanja Alena Gospočića na mjesto direktora.

Nakon toga otišli su pred zgradu uprave Zagrebačkog holdinga gdje ih nitko nije primio a u 9 sati ujutro na sastanak ih je pozvao gradonačelnik Milan Bandić.

- Gospočić je već jutros pokazao svoje pravo lice, vrijeđao je ljude i govorio im da posla više za njih u Zagrebačkim cestama nema, kazao je Marko Artuković, glavni povjerenik novog sindikata nakon sastanka s gradonačelnikom.

Kako su rekli sindikalci Bandić je obećao da na direktorska mjesta neće imenovati nikoga tko iza sebe ima repove.

- Gospočić iza sebe ima rep kao krokodil. Protiv njega su podnijete dvije kaznene prijave i vjerujemo gradonačelniku da ga neće ponovno imenovati, kazao je Artuković.

Komentara 3

NJ
njičsa
11:31 07.11.2013.

haha, Bandić je rekao...ak on ne zna što znači vući repove za sobom, malo tko zna.Hahahaha

KO
komentatorv2
12:31 07.11.2013.

Taj gospodcic, jel to onaj iz stranke Darinka Kosora, tj. covjek iz HSLS-a? vredja ljude i prijeti i pod istragom je? a lik se odrice 2000kn od place od 17 000 kn. bas bumo vidli dal bu smjenjen il ne.

Avatar liquidsky
liquidsky
13:18 07.11.2013.

Sindikati su ili naivni ili na ovaj način pokušavaju podsjetiti Bandića na to što je rekao. Jer Bandić ne može funkcionirati bez slijepe poslušnosti onih kojima je nadređen. Zato je i cijeli natječaj za izbor direktora zagrebačkih poduzeća samo farsa za javnost jer bazen iz kojega Bandić bira ljude je poznat, sve su to osobe na ovaj ili onaj način bliske njemu. To će biti potpuno vidljivo čim Ljubičić objavi imena tih novih direktora. Ne znam kako će reagirati stotine i stotine ostalih koji su se prijavili na taj natječaj, među kojima statistički mora biti daleko stručnijh i poslovno iskusnijih osoba od onih čija će imena biti objavljena kao završni izbor. S Bandićem je uvijek tako - jedno prikazuje u javnosti, kasnije ispadne nešto sasvim drugo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije