Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krkljanci u prometu

Na autocestama gužve, u Zagrebu nesreće: S kamiona otpala kabina

A3
Foto: HAK
1/3
28.08.2023.
u 10:06

Prometna nesreća dogodila se na zagrebačkoj obilaznici na 39. km između čvora Zagreb istok i mosta Sava u smjeru Bregane

Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama, navodi jutros Hrvatski autoklub (HAK). U Zagrebu i njegovoj okolici zabilježeno je više prometnih nesreća i incidenata zbog čega se stvaraju gužve. Naime, na Slavonskoj aveniji u smjeru istoka s kamiona je pala kabina, pišu 24sata kojima je iz policije utvrđeno kako nije bilo ozlijeđenih.

Na zagrebačkoj obilaznici prema Buzinu stvorila se kolona. Hrvatski autoklub izvijestio je o prometnoj nesreći na A3. "Prometna nesreća na zagrebačkoj obilaznici na 39. km između čvora Zagreb istok i mosta Sava u smjeru Bregane, vozi se po dva prometna traka uz ograničenje brzine 80 km/h", ističe HAK. Nekoliko kilometara dalje, kako ističu 24sata, dogodio se i lakši lančani sudar. 

VEZANI ČLANCI:

Zbog povećane gustoće prometa između čvorova Popovec i Zagreb istok u smjeru Zagreba (na uključivanju sa autoceste A4 Goričan – Zagreb na obilaznicu u smjeru Bregane) vozi se usporeno u koloni dugoj oko 6 kilometara, izvijestio je HAK. 

Na autocesti A1 Zagreb-Ploče-Karamatići povećana je gustoća prometa u oba smjera, no na naplatama Lučko i Demerje u smjeru Zagreba nema dužih čekanja.

VIDEO Strava u Dugom Selu: U eksploziji poginule dvije osobe, treća teško ozlijeđena

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije