Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bandić u izvidnici

Pogledajte 'novo ruho' Bandićevih fontana

Radovi na Bandićevim fontanama (1)
Foto: screenshot/Facebook
1/4
23.04.2013.
u 14:03

Iako su u tijeku radovi, građane ne smetaju strojevi i radnici pa poneki vrijeme provode uživajući u sunčevim zrakama koje su okupale grad.

Nedugo nakon što su počeli radovi na uređenju okolnog prostora Bandićevih fontana, sam gradonačelnik odlučio je provjeriti kako napreduju radovi. Nije krio zadovoljstvo novim izgledom fontana, iako još ima posla oko uređenja.

Iako su u tijeku radovi, građane ne smetaju strojevi i radnici pa poneki vrijeme provode uživajući u sunčevim zrakama koje su okupale grad.

>>Pogledajte kako se uređuju "Bandićeve fontane"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije