Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novosti sa željeznice

Doznajte koliko će vas sada koštati prijevoz bicikla vlakom

Bicikl u vlaku
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
06.01.2014.
u 18:52

Ovisno o duljini putovanja u kilometrima, nošenje bicikla u vlaku plaća se od 15 do 35 kuna

Biciklisti koji se na put vlakom upute noseći bicikl, prijevoz toga vozila plaćat će po novom cjeniku, ovisno o duljini putovanja.

Tako je cijena prijevoza bicikla do 50 kilometara udaljenosti 15 kuna, a za sto kilometara cijena je prijevoza 20 kuna. Oni pak koji s biciklom krenu na putovanje duljine do 200 kilometara platit će 25 kuna, a za 300 kilometara 30 kuna. Više od 300 kilometara plaća se 35 kuna.
 

Ključne riječi

Komentara 4

VR
vrbaZG
21:22 06.01.2014.

Preskupo, recimo karta Zagreb - Zaprešić je 11.70 kn i sad na to 15 kuna za bicikl??? Bicikl bi se trebao plaćati po relaciji, a ne paušalno. Znači ako je karta Zagreb-Zaprešić 11.70 onda ista ta karta s biciklom za neki određeni postotak gore, a ne da više košta bicikl nego putnička karta... Ali zašto logično kad može naopako?

VE
vekica
20:33 06.01.2014.

Pa što je čudno u tome da se prijevoz bicikla plača. Nekada se i vožnja kofera u tramvaju naplaćivala, i nitko se nije čudio. A i cijena prijevoza bicikla nije katastrofa. Kome je puno, još mu uvijek ostaje opcija "nana biciklu" a ne "sa biciklom"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije