Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne da nikom blizu

Pogledajte kako snagatori čuvaju Bandića nakon incidenta na tribini

bandić zaštitari (1)
Foto: Screenshot/YouTube
1/3
25.04.2013.
u 10:30

- Meni ne trebaju tjelohranitelji. Svi koji nemaju zagrebački štih, bit će 'maknuti', kazao je Bandić

Aktivisti Građanske akcije naišli su jučer na zatvorena vrata osnovne škole u Šestinama u kojoj je Milan Bandić držao javnu tribinu o legalizaciji bespravne gradnje. Točnije, do vrata nisu uspjeli ni doći jer su im se na putu prepriječili snagatori. 

Riječ je o zaštitarima kojima se gradonačelnik Bandić okružio nakon incidenta na tribinama dan prije.

– Ovakvo osiguranje nema ni Bill Clinton, podrugljivo su komentirali aktivisti dokumentirajući sve videokamerom, dok je Bandić bez riječi i okružen snagatorima te uz podršku zagrebačkih plavaca ušao u školu. 

– Bandić je uz pomoć brutalne sile spriječio građanima i novinarima ulazak u javno dobro potpuno nezakonito, ali i bezobrazno i bahato kako to on samo može. Ili misli da može – smatraju u Građanskoj akciji.

Tjelohranitelji Bandića čuvaju i danas. Pri obilasku gradilišta u Radničkoj na novinarsko pitanje kako ima više zaštitara nego radnika, Bandić je komentirao: 

- Meni ne trebaju tjelohranitelji. Svi koji nemaju zagrebački štih, bit će 'maknuti'. 

S rukama u pekmezu

Aktivisti pohode tribine kako bi upozorili da ih Bandić koristi za samopromidžbu, a u tome su i uspjeli uhvativši ga u klopku prozivanjem zbog 200-tinjak navodnih kaznenih prijava protiv njega na što im je on kazao da je njihova jedina dužnost da izađu na izbore i glasuju za Milana Bandića za gradonačelnika. 

Vodeći predizbornu kampanju u objektima u vlasništvu države, odnosno lokalne samouprave Bandić se ogriješio o zakon, poručili su jučer iz GONG-a, no zbog toga najvjerojatnije neće biti sankcioniran. 

>>Ulovili Bandića u prekršaju: K'o boga te molim, daj se smiri

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije