Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Privremeno zatvaranje

Podsjetnik: Selska je do ponedjeljka zatvorena za promet, polažu se kablovi

Zagreb: Radovi na križanju Selske i Krapinske
Foto: Antonio Jakus/PIXSELL
1/5
27.08.2022.
u 16:24

Trenutno se radi na polaganju elektroenergetskog kabela, poručuju u Gradu

Ne jednom se jutros dogodilo da su neupućeni vozači došli na križanje Selske ceste i Krapinske ulice na Trešnjevci, samo da bi ugledali znakove zabrane prometa i radove u tijeku. Podsjećamo, trenutno se radi na polaganju elektroenergetskog kabela, pa je Selska cesta sjeverno od raskrižja s Krapinskom ulicom, od jutros pa sve do ponedjeljka u ranim jutarnjim satima zatvorena za sav promet.

Obilazni pravac za vrijeme navedenih radova bit će
· Selska cesta - Baštijanova - D. Golika - Tomislavova - Zagorska - Selska cesta i obratno te  Selska cesta - Zagorska - Magazinska cesta - Nova cesta - Trešnjevački trg - Krapinska - Selska cesta i obratno

– U ponedjeljak 29. 08. 2022. godine u vremenu od 10,00 do 13,00 sati izvoditi će se radovi sanacije prijekopa, pri čemu će se zauzimati dio kolnika, a promet će se odvijati po preostalom slobodnom dijelu. Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati, prema privremeno postavljenoj regulaciji. Sugrađane upozoravamo na moguće poteškoće u prometu te molimo za strpljenje i razumijeva – poručuju u Gradu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije