Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
od 7 do 14 sati

Po osobne i putovnice moći će se i ove subote na čak četiri lokacije, provjerite jesu li gotove

Zagreb: Gužva ispred MUP-a u Petrinjskoj ulici
Davor Puklavec/PIXSELL
29.03.2023.
u 13:32

Moći će se podići gotovi dokumenti i to na lokaciji na kojoj je podnijet zahtjev, ali neće se zaprimati novi zahtjevi

Po gotove osobne iskaznice te putovnice moći će se i ove subote, od 7 do 14 sati, i to na četiri lokacije, ovisno na kojoj je podnijet zahtjev, a to su Petrinjska 30, Heinzelova 98, II. policijska postaja Zagreb na Črnomercu te VI. policijska postaja Novi Zagreb. 

Iz Policijske uprave zagrebačke napominju kako se u tom terminu neće zaprimati novi zahtjevi, gotove je dokumente potrebno preuzeti osobno te uz predočenje potvrde o podnijetom zahtjevu i stare osobne iskaznicu, odnosno putovnice.

Ako pak niste sigurni jesu li vaši dokumenti gotovi, to možete provjeriti i telefonski, putem govornog automata. Tako je, za informacije o osobnim iskaznicama potrebno nazvati 01/4563 602, a za putovnice 01/4563 601. 

Iz PU Zagrebačke, kako stoji na njihovim službenim stranicama, skreću pozornost sugrađanima da se u predvorju zgrada u Petrinjskoj 30, Heinzelovoj 98 te u prostorijama velikogoričke Policijske postaje u Ulici Matije Magdalenića u Velikoj Gorici nalaze kiosci na kojima građani, uz stručnu pomoć, mogu aktivirati e-osobne iskaznice i zatražiti mobilni digitalni identitet te putem mobilne aplikacije Certilia ostvariti mogućnost pristupanja portalu e-Građani putem mobitela.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije