Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen

Pijan vozio Slavonskom avenijom u suprotnom smjeru pa skrivio nesreću: Ekspresno je kažnjen

Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći kod Jastrebarskog
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
08.02.2024.
u 10:35

Obavljenim očevidom kao i provedenim alkotestiranjem utvrđeno je da vozač upravljao pod utjecajem alkohola od 2,42 g/kg u organizmu.

"Dana 7. veljače oko 1.25 sati na kolniku Slavonske avenije kod Saschsove ulice dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom, koju je skrivio 42-godišnjak upravljajući osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka u suprotnom smjeru južnim kolnikom Slavonske avenije", javila je zagrebačka policija. Obavljenim očevidom kao i provedenim alkotestiranjem utvrđeno je da vozač upravljao pod utjecajem alkohola od 2,42 g/kg u organizmu.

Vozač je uhićen i smješten u posebne prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva, nakon čega je doveden na Općinski prekršajni sud u Zagrebu. "Na sudu je proglašen krivim te mu je izrečena novčana kazna u iznosu 2370 eura kao i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom za B kategoriju u trajanju od četiri mjeseca", dodaje policija.

FOTO Ruši se kultni hotel Marjan, evo što je ostalo od jednog od simbola Splita

Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći kod Jastrebarskog
1/28
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar dr. Evil
dr. Evil
11:07 08.02.2024.

4 mjeseca zabrane za vožnju u krivom smjeru? Ja bi ga u Autoškolu poslao da ponovno polaže jer ništa nije naučio

PO
poluprovokator
12:35 08.02.2024.

2.5 promila, pa kontra smjer pa izazvao sudar. To je za više od 4mj..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije