Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prelazi mu u naviku

Pernar ponovno htio na Tomaševićevu presicu: Nisu ga pustili pa je pozvao policiju

Zagreb: Gablec Ivana Pernara
Patrik Macek/PIXSELL
19.09.2023.
u 12:36

U posljednje vrijeme niti jedna konferencija za medije zagrebačke gradske uprave ne može proći bez bivšeg saborskog zastupnika

Čini se kako je Ivan Pernar postao stalni gost na konferencijama za medije zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića jer se odlučio pojaviti i na današnjoj koja je održana u Domu zdravlja Zagreb – Istok u povodu otvaranja novog savjetovališta. Ipak, ovoga puta nije mogao uzurpirati tijek konferencije jer je za ulazak na pressicu u Domu zdravlja trebala akreditacija.

Pernar je na to pozvao je i policiju jer ga ne puštaju u Dom zdravlja bez novinarske akreditacije, piše 24 sata.  Policija je stigla, zapisala je njega i redara na ulazu i otišla.

>>VEZANI ČLANCI: 

-Može li se proći ili ne? Zvao sam policiju jer me zanima po kojim ovlastima Tomašević brani ulazak građanima u prostor Doma zdravlja Zagreb istok. Nije press konferencija cijeli Dom zdravlja, mogu razumjeti da ima nekakvu sobu za presicu- rekao je Pernar, koji je ostao pred Domom zdravlja. O svemu se oglasio i na svom Facebooku.

 

Podsjetimo, Pernar i njegovi sljedbenici u subotu su opstruirali konferenciju za medije u povodu otvaranja pješačke zone u Masarykovoj. Bivši saborski zastupnik i ekipa upadali su gradonačelniku u riječ stoga ga novinari nisu mogli pitati koliko će, primjerice, postavljeno zelenilo u teglama krasiti Masarykovu, kada će se postaviti stupići koji brane promet, što će biti s taksi stajalištem koje je uklonjeno...

Pernar je dosad upao i na dvije redovne konferencije, prvi put krajem kolovoza te je počeo dobacivati Tomaševiću, na što mu je ovaj odgovorio "odi svjedočiti po Zambiji". Zatim je Pernar Tomaševića pitao o Jakuševcu, tramvajima, smeću... Prošlog je tjedna došao i na otvorenje Doma za starije osobe Markuševec. Dobacio je da je nakon izbora zaposlio cijelu Upravu Holdinga bez javnog natječaja, spominjao je Pripuza..., a Tomašević ga je zamolio da izađe i to nekoliko puta.

>>VIDEO: Požar kluba Mint

Komentara 31

LO
Lolita3
12:53 19.09.2023.

Zabranio ulaz u Dom zdravlja? Svašta sebi dozvoljava taj Senf!

GA
Gajger
13:54 19.09.2023.

Čak ni Bandić nije zabranjivao ulaske po konferencijama za tisak, ali ovaj veliki demokrat je brzo pokazao svoju pravu narav.

AC
acer7
12:51 19.09.2023.

Koliko sam zadnje čitao, nikome se bez razloga ne smije braniti ulazak u Dom zdravlja. Koji je točno razlog bio?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije