Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
facebook humanitarci

Pelene, sapuni i igračke za pomoć Autonomnoj ženskoj kući

facebook humanitarci
Tomislav Miletić/PIXSELL
25.07.2013.
u 17:00

Riječ je o jubilarnoj 300. akciji Facebook humanitaraca, a donacije za Autonomnu ženku kuću prikupljat će se do 30. rujna.

Preživjele su obiteljsko nasilje. Fizičko, psihičko, seksualno... U Autonomnoj su ženskoj kući pronašle tračak nade i sklonište od najgore noćne more. No, ni tamo njihovoj muci nije kraj. Potrebna im je pomoć zbog teške financijske situacije utočišta u kojem se nalaze. Zato su se zagrebački Facebook humanitarci prije nekoliko dana pokrenuli kako bi skupili donacije za Autonomnu žensku kuću u vidu higijenskih potrepština, darovnih kartica trgovačkih lanaca, dječjih igračaka, hrane i ostaloga. 

- Trenutno se u kući nalazi dvadesetak žena i isto toliko njihove djece. Nadamo se da će što više dobrih ljudi sudjelovati u akciji kako bi im barem malo olakšali život, koliko je moguće, nakon svega što su ta djeca i žene proživjeli - poručila je jedna od humanitaraca Tihana Kunštek, te istaknula kako su prioritetne donacije, primjerice, pelene i sva kozmetika za bebe, paste i četkice za zube, sapuni i sva ostala kozmetika, sredstva za čišćenje, deterdženti, školski pribor, igračke, te slatkiši da razvesele djecu. 

Donacije se mogu poslati poštom ili predati osobno na adresu Šeširi i kape Cahun, Pod zidom 8. 

- Postoji i mogućnost da se donatori jave preko naše Facebook grupe i nađu s nekim od 11 voditelja akcije bilo gdje gdje im odgovara ukoliko nisu u mogućnosti doći na spomenutu adresu - kazala je Kunštek. 

Riječ je o jubilarnoj 300. akciji Facebook humanitaraca, a donacije za Autonomnu ženku kuću prikupljat će se do 30. rujna.

>>Dvije djevojčice mogle bi ostati bez mame i tate koji trebaju pomoć

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije