Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promjene i na trasi linija

Pazite da vas tramvaj ne odveze gdje ne treba: ZET izmješta nekoliko stajališta, donosimo popis

ZET skraćuje linije 5 i 7
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/4
15.04.2023.
u 14:00

Radovi širom metropole utječu redovno i na javni gradski promet, a kako ne biste u vožnji završili na krivom odredištu u nastavku donosimo pregled aktualnih radova i izmjena u gradskom prometu.

Zbog radova diljem grada u sljedećim danima dio autobusnih linija promijenit će trasu. Jedna linija mijenja i vozni red, a najviše će se sve odraziti na stajališta koja će biti izmještena.

Izmještanje stajališta

Zbog demontaže građevinske dizalice, tramvajsko stajalište Park Maksimir, u smjeru grada danas do 20 sati, bit će izmješteno na lokaciju istočno od Bukovačke ceste, kod zaokretnice Maksimir

Autobusno stajalište Sesvetski Kraljevec u smjeru Borongaja, privremeno je izmješteno pedesetak metara istočnije, zbog rekonstrukcije kolnika u zoni stajališta. Kraj radova očekuje se tijekom današnjeg dana. Navedeno stajalište koriste autobusi linije 269 (Borongaj – Sesvetski Kraljevec – Iver)

Tramvajsko stajalište Sopot - jug u smjeru grada, bit će izvan funkcije do srijede u 15 sati, zbog građevinskih radova u zoni stajališta.

Zbog radova na DTK priključku, od ponedjeljka, od 7 sati, do utorka, do 20 sati, tramvajsko stajalište Badalićeva jug, u smjeru grada, bit će izmješteno zapadno od raskrižja Tratinske i Gorjanske ulice.

02.02.2023., Zagreb - ZET skracuje linije 5 i 7. Photo: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Izmjene trase i voznog reda

Od ponedjeljka, na autobusnoj liniji 151 (Kustošijanska - Završje - Vrapačanka) u primjeni će biti novi raspored polazaka radnima danom, a linija neće prometovati subotom, nedjeljom i praznicima. Novi raspored polazaka možete provjeriti OVDJE.

Podsjetimo, od prošlog utorka do završetka radova na izgradnji kružnog toka na raskrižju Remetinečke ulice, Ulice Radoslava Cimermana i Riječke ulice, autobusna linija 243 (Glavni kolodvor – Kajzerica) će prometovati djelomično izmijenjenom trasom:

  • Glavni kolodvor – redovnom trasom do raskrižja Ulice J.Antalla/ Cimermanove ulice/ Ulice Stjepana Bencekovića – (ravno) Ulica Stjepana Bencekovića – (desno) Cimermanova ulica – (lijevo) Ulica J.Antalla – u nastavku redovnom trasom prema Glavnom kolodvoru

Privremeno će biti uspostavljeno autobusno stajalište u Ulici Radoslava Cimermana ispred kućnog broja 10 u smjeru Glavnog kolodvora, a istovremeno će biti ukinuto stajalište Remetinečka 15 i obostrano stajalište Stari Savski most

U primjeni će biti novi vozni red kojeg možete pročitati ovdje.

>> VIDEO: Osmeročlana obitelj živi u autobusu na kat: ‘Mnogi kritiziraju mjesto gdje naša djeca spavaju!’

Ključne riječi

Komentara 1

ZJ
Zjako
01:57 16.04.2023.

Pa čitam i ne blejim u mobitel, teško me iznenadi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije