Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NISU UTVRĐENI PROPUSTI'

Šegota je Holdingu poslao dopis da povlači ostavku na čelu Gradskih groblja

Patrik Šegota
Robert Anic/PIXSELL
30.11.2020.
u 10:31

Šegota je ostavku dao nakon što se u medijima digla “strka” oko kućica ispred najvećeg gradskog groblja u kojima bi u sljedećih deset godina cvijeće, suvenire i svijeće trebale prodavati tvrtke koje su osnovane netom prije objave javnog natječaja

Patrik Šegota poslao je dopis Holdingu u kojem povlači svoju ostavku na mjesto voditelja Holdingove podružnice Gradska groblja.
 
- S obzirom na to da nisam dobio nikakvo očitovanje u svezi ostavke koju sam Vam podnio 9.11.2020 godine i iz razloga utvrđenja činjenica od strane Kontrolnog ureda Zagrebačkog Holdinga d.o.o. i Kontrolnog ureda Grada Zagreba koji u postupanju Voditelja Podružnice prilikom zakupa neizgrađenog građevinskog zemljišta nije utvrdio propuste, povlačim ostavku - stoji u dopisu smo dobili, a koji je Šegota potpisao i poslao upravi Zagrebačkog Holdinga.

Medijima se proširila informacija o priopćenju poslanom iz Zagrebačkog Holdinga kojim obznanjuju da je Šegota u dogovoru s gradonačelnikom Milanom Bandićem odlučio povući svoju ostavku i nastavit će obnašati funkciju voditelja podružnice do isteka mandata. No, kako javljaju iz uprave Holdinga, to je dezinformacija.

- Vezano za netočne i neistinite informacije u jednom dijelu medija vezano za navodne nove promjene u rukovodstvu podružnice Gradska groblja, Zagrebački holding d.o.o nije po ovom pitanju poslao nikakvo priopćenje predstavnicima medija. . . - javlja Senka Knežević i Ureda uprave. Upitali smo gospođu Knežević odakle je onda priopćenje došlo, ali rekla nam je samo kratko da ne zna.

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
13:20 01.12.2020.

Ma pošten da pošteniji ne može biti, iz očiju mu sjeva poštenje, trebao se zvati Matan, a uprava groblja dvori Matanovi

JJ
jjurica
09:19 30.11.2020.

Ovdje se vidi moć podzemlja!

GR
Grandstar
09:40 30.11.2020.

Pa nije lud da da ostavku Sad ce se pokusat namirit do kraj mandata da ima do kraja zivota a i njegova obitelj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije