Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radionica u etnografskom muzeju

Pasji život u ljetnom izdanju: gazda na more, a on na cestu

Napuštanje pasa
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
10.06.2016.
u 19:18

Udruga za zaštitu životinja Sedma od Devet organizira u subotu 11. lipnja treću radionicu u Etnografskom muzeju na Mažuranićevu trgu.

Radionica je namijenjena djeci u dobi od 7 do 12 godina, a održava se u dva termina, u 10 i u 11 sati. Uz čitanje priče "Pasji život" njezina autorica i edukatorica na radionici govorit će o napuštanju pasa u ljetnim mjesecima zbog odlaska na godišnji odmor, i to iz perspektive jednog psa. Ponudit će i zajedno s djecom pokušati pronaći alternative napuštanju kućnih ljubimaca u vrijeme godišnjih odmora. A sve u cilju da se djeca potaknu na empatiju prema životinjama.

I ova radionica održava se pod pokroviteljstvom Gradske skupštine Grada Zagreba i Etnografskog muzeja.

Komentara 5

CE
centirion
07:50 11.06.2016.

Opet kriva vlada i zakoni! Životinje treba čipirati pa pronaći vlasnika i novčano kazniti

Avatar navijač
navijač
17:25 11.06.2016.

U svakoj civiliziranoj državi u policiji postoji i odjel za životinje , kao npr. za maloljetnike , narkomane , itd.... A u Hrvatskoj se prvo trebaju civilizirati ovi kočijaši koje nazivamo političarima da bi se donio takav zakon.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije