Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlične vijesti u metropoli

Pa je li ovo moguće? I radovi na podvožnjaku na Zagrebačkoj cesti završili prije roka

17.08.2023.
u 13:37

Podsjetimo, radovi su trebali potrajati do subote, 26. kolovoza, a osim privremene regulacije za vozila, pješaci nisu mogli ni u tamošnji pothodnik

Još jedni radovi završeni su prije roka na oduševljenje svih Zagrepčana, a posebice onih koji gravitiraju zapadnom dijelu grada. Naime, čak tjedan dan ranije, otvoren je promet Zagrebačkom cestom cestom koja je zbog radova na željezničkom podvožnjaku bila zatvorena na dijelu od Prilaza baruna Filipovića do Tomislavove ulice. 

Podsjetimo, radovi su trebali potrajati do subote, 26. kolovoza, a osim privremene regulacije za vozila, pješaci nisu mogli ni u tamošnji pothodnik. Kako smo jučer pisali, do 27. kolovoza trebali su trajati radovi na obnovi željezničkog nadvožnjaka na Savskoj cesti između Cibone i Vodnikove zbog čega je čak šest tramvajskih linija vozilo obilazno što je Zagrepčanima i gostima otežalo put po metropoli, ali i oni će biti završeni prije roka. 

>>VIDEO:

Lijepo, idealno vrijeme nije ometalo radnike koji su ubacili u višu brzinu i sa sanacijom će biti gotovi točno 10 dana ranije, tako da će već od petka tramvaji nazad na svoje trase, objavio je ZET.


>>VEZANI ČLANCI: 


– Dio radova na željezničkom nadvožnjaku na Savskoj cesti, koji su uvjetovali isključenje napona na dijelu tramvajske mreže i preusmjeravanje tramvajskih linija, završavaju prije predviđenog roka te će od petka, 17. kolovoza, tramvajske linije 4, 9, 12, 13, 14 i 17 ponovno prometovati uobičajenim trasama – stoji u obavijesti.

Loša je vijest doduše, da je od danas do 25. kolovoza Novi Zagreb bez tramvaja jer zbog radova na pothodniku između Savice i Folnegovićevog naselja linije 6, 7 i 8 ne mogu onuda voziti, a zbog radova na Jadranskom mostu ne mogu do Novog Zagreba niti s te strane. Stoga, kao supstitucija autobusna linija 607 produžena je te vozi od Savskog mosta do Ulice grada Vukovara.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije