Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i još puno toga

Ožujak u Dubravi donosi raznolik program: Od Robina Hooda do tribine o ljudskim osjećajima

01.03.2024.
u 07:00

Sve detalje o programu i rezervacijama možete pronaći na web stranici Narodnog sveučilišta u Dubravi ili Infocentru radnim danom od 9 do 19 sat

– Uživajte u kazališnim predstavama za djecu i odrasle, koncertu uz vodič za slušanje, intrigantnim tribinama, filmskim projekcijama, kreativnim radionicama te izložbama koje će obogatiti vašu svakodnevicu – poručili su organizatori iz Narodnog sveučilišta u Dubravi.

Naime, za najmlađe posjetitelje, u Dječjem kazalištu Dubrava, pripremljene su kazališne predstave "Robin Hood", "Kraljevna na zrnu graška", "Mjesečeve sjene", a sredinom ožujka donosi i premijeru predstave "Male Ljudetine". U Kulturnom centru, odrasli će moći uživati u predstavi Kerekesh teatra "Babinjak".

Osim kazališnih predstava, moći ćete uživati i u koncertima. Ciklus Klasika & Jazz u D51a predstavlja klavirski recital uz vodič za slušanje, priliku za dublje uranjanje u glazbene prostore uz pijanista Matiju Kranjčića i muzikologinju Sunčicu Lukas. Na književnoj tribini "Neočekivani nobelovci i Priča o tigru" uplovite u svijet književnih nobelovaca ili istražite dubine ljudske psihe na psihološkoj tribini "Što je čovjek bez osjećaja?" s profesoricom psihologije Jasnom Čurin.

VEZANI ČLANCI:

KinoKVART nudi raznolik program filmova za sve uzraste - od animiranih avantura za najmlađe poput "Kung fu panda 4" do intrigantnih drama za odrasle kao što su "The Peasants" i "Arthur the King", a otkrijte kreativnu stranu naših uskrsnih radionica "Tradicija koja nas spaja" i izradite ukrase prema tradiciji različitih kultura. Uživajte u vizualnim umjetnostima na izložbama "Uskrs 2024. / Stablo i čovjek pod suncem" Đure Sedera, "Slike i crteži" Ružice Geceg te "Mala retrospektiva" Željka Plašča.

– Dođite i obogatite svoj ožujak kulturnim događanjima u Narodnom sveučilištu Dubrava! Za sve dodatne informacije stojim na raspolaganju – pozivaju organizatori.

VIDEO: Poslovni prostor u Dubrovniku koji je prijevarom prodan na štetu Tonyja Gerarda

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije