Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
revija na cvjetnom

Ovo je sedam mladih modnih nada koje će imati reviju u centru ZG

LIFT by perwoll (1)
Foto: Promo foto
1/8
29.04.2013.
u 14:15

Marija Kulušić (HRV), Petra Lasić (HRV), Silvio Ivkić (HRV), Alma Delalić (BIH), Nevenka Buzov (HRV), Lara Bernot (SLO) i Valinea Vinger (HRV) u igri su za 'glavnu nagradu'

Izabrani su ovogodišnji finalisti modne manifestacije LIFT by Perwoll. Riječ je o sedam mladih dizajnerskih snaga koje će svoje modne vizije prikazati na reviji u subotu, 18. svibnja na Cvjetnom trgu. 

Marija Kulušić (HRV), Petra Lasić (HRV), Silvio Ivkić (HRV), Alma Delalić (BIH), Nevenka Buzov (HRV), Lara Bernot (SLO) i Valinea Vinger (HRV) u igri su za 'glavnu nagradu', a to je samostalan izložbeni prostor na regionalnom sajmu mode 2014. godine te nastup na sljedećem izdanju domaćeg tjedna mode Perwoll FASHION.HR, rame uz rame renomiranim domaćim dizajnerima. 

Na ovogodišnji natječaj stigle su čak 82 prijave  iz Hrvatske i regije, a najbolje je izabrao stručni žiri  u sastavu Nataša Mihaljčišin (I-gle), modna dizajnerica, Ogi Antunac (LINK), modna dizajnerica, Borut Mihalić, modni kritičar te Ana Pavić, glavna urednica modnog portala FASHION.HR Style Community

Regionalni sajam  mode Perwoll Zona 45 održat će se od 16. do 19. svibnja u samom centru Zagreba na dvije lokacije – na Trgu kralja Tomislava te na popularnom Cvjetnom trgu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije