Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ove zime postanite snowboarder

Ove zime postanite snowboarder
Foto: Promo
1/4
14.12.2020.
u 10:05

Ove zime možda neće biti odlazaka na skijaču u Austriju ili Italiju ali brdo iznad Zagreba zove da isprobate nešto novo

Isprobajte avanturu zvanu snowboarding. Snowboarding kažu najljepši je zimski sport, a kako i ne bi bio kad su ga smislili surferi željni jahanja valova na snijegu. Snowboarding je čista zabava i najvažnije od svega to je jedan od najjednostavnijih zimskih sportova koje možete naučiti.

Najbolji i kako kaže Surf Shop tim apsolutno najpovoljniji snowboard shop u Europi časti vas s dva besplatna vikend najma dok vas  Surf Shop partner Turistička agencija Izazov časti s dvije besplatne vikend snowboard školice. Kad se sve zbroji dvoje će sretnika naučit snowboarding za 0 kuna.

Foto: Arena Hospitality Group

Kako osvojiti besplatne Snowboard školice?

Pronađite objavu Avantura zvana snowboarding na Surf Shop facebook stranici i u komentar objave upišite „Želim snowboard školicu na Sljemenu“, tako ulazite u pool za izvlačenje. Surf Shop tim će nasumično izabrati 2 pobjednika kojima će se javiti oko tremina i svih detalja za snowboard školicu.

Snowboard školica na Sljemenu

Surf Shop & Izazov nude najbolju školicu

Surf Shop je snowboard core shop posvećen apsolunom savršenstvu u uživanju na snijegu i to radi od 1999. godine. Agencija Izazov jedan je od najpoznatijih organizatora skijaških i snowboarding izleta i naravno snowboard školica s skoro pa dvadeset godišnjim iskustvom. U ovom savršenom spoju, Surf Shop vas oprema s najnovijom i najboljom opremom dok Izazov nudi stručno znanje i to je garancija da će te uživati i jednostavno naučiti boardati.

Foto: Arena Hospitality Group

Školica traje samo dva dana! Snowboarding je sport za sve generacije, od 7 do 77. Današnja je snowboarding oprema učenje ovog sporta dovela do savršene jednostavnosti.

Ove zime postanite snowboarder, rezervirajte najbolju školicu s kompletnom opremom po cijeni od samo 499kn. S obzirom da se tečajevi rade u malim grupama, kapacitet je ograničen pa vam preporučamo da budete brzi, jer naravno tko prije rezervira prije će krenuti u školicu na Sljemenu.

VAŽNO

Za prve snowboarding korake ne treba vam žica, pa ne ovisimo o službenim otvorenjima staza već samo o zasnježenju bijele staze.

Zagrebački Surf Shop uz sintagmu „…imamo sve daske koje Vam fale!“ kultna je lokacija u gradu, u kojoj ljubitelji surfanja i bordanja već više od 20 godina nalaze sve daske koje im fale.

Foto: Arena Hospitality Group

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije