Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
počinju radovi

Ove će ulice biti zatvorene za promet od nedjelje

bakaćeva_radovi
Jakov Novak
13.09.2013.
u 13:16

Ulica Nova Ves na dijelu od Sinkovićeve ulice do k. br. 65, u nedjelju 15. rujna od šest do 15 sati.

Zbog izvođenja radova na demontaži građevinskog krana u ulici Nova Ves ispred kućnog broja 65, za sav promet bit će zatvorena ulica Nova Ves na dijelu od Sinkovićeve ulice do k. br. 65, u nedjelju 15. rujna  od šest do 15 sati.

Za vrijeme navedenih radova obilazni pravac bit će: • Nova Ves – Mala – Medvedgradska – Vrančićeva.

Privremena regulacija prometa bit će uspostavljena i u Cerskoj cesti koja će  biti zatvorena za promet na dijelu od Dugoselske do Bihaćke  od 15 sati u nedjelju 15. rujna do nedjelje 29. rujna u 15 sati. Radit će se magistralni cjevovod, a obilazni pravac je sljedeći:  • Dugoselska - Školska – D. Domjanića – Cerska (sjever) i obratno.

Zbog izvođenja radova na izgradnji magistralnog vodoopskrbnog cjevovoda prometa u Strojarskoj ulici (Sesvetski Kraljevec) na dijelu od Ulice Bedema ljubavi do željezničke pruge, ista će biti zatvorena za sav promet u vremenu od nedjelje 15. rujna od 15 sati do nedjelje 29. rujna do 15  sati.

Za vrijeme navedenih radova obilazni pravac bit će: • Bedema ljubavi – Željeznička – Sedinića – Franjčevićeva – Bilogorska – Savska – Strojarska i obratno.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije