Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
od 11. SVIBNJA

Otvara se terasa Močvare: 'Nudimo svjež zrak, divan pogled i jeftina pića nakon jogginga po nasipu'

Foto: Klub Močvara
09.05.2020.
u 13:24

Kako ne bi zazujali kada protegnete noge do nas i naišli na zauzete sve stolove, omogućili smo rezervaciju stolova za tebe i ekipu na web stranici, poručuju organizatori.

Zgrožena viješću da ove godine neće biti održana manifestacija "Ljeto na Savi" koja je prošle godine s pravom zauzimala naslovnice svih elektronskih i tiskanih medija, ekipa iz kluba Močvara odlučila je ipak napraviti nešto na toj prestižnoj lokaciji uz nasip.

- Kako zbog mjera sigurnosti još uvijek ne smijemo organizirati koncerte ili srodna javna događanja, odlučili smo vam ponuditi odmak od kafenisanja i pijuckanja u uvijek istim dosadnim kafićima u centru grada - poručuju iz Močvare.

- Močvarna terasa nudi vam jedinstveni osjećaj druženja uz prednosti koje ne nudi baš svatko: svjež zrak i divan pogled uz rijeku, jeftina pića nakon ležernog jogginga po nasipu, livadicu ispred kluba na kojoj se vaši klinci mogu igrati, trčati, žonglirati ili puštati zmajeve, odigrati šah, Čovječe, ne ljuti se!, badminton ili stolni tenis, dok vi čavrljate ili čitate u miru, a sve to uz jako puno prostora i socijalnu distancu kakvu preporuča stožer sv. Vilija. Dodajte uz sve to i kvalitetnu glazbenu podlogu u skladu s reputacijom kluba, a ne istu šprancu playliste koju jedna od druge kopipejstaju gotovo sve domaće radio postaje, besplatan parking odmah uz klub i ugodno osoblje dezinficirano od glave do pete - i dobijate dobitnu kombinaciju za druženje cijele obitelji! - naglašavaju organizatori te dodaju:



'Kako ne bi zazujali kada protegnete noge do nas i naišli na zauzete sve stolove, omogućili smo rezervaciju stolova za tebe i ekipu na web stranici. Na stranici je vidljiv i semafor preko kojeg je moguće u svakom trenutku saznati koliko ima slobodnih stolova, a on se nalazi i ispred kluba.'

Komentara 2

Avatar DorothyAL84
DorothyAL84
09:57 10.05.2020.

ww︆︅​w​​︆︅.​​ki​s︆︅​s​t​​o​k​.​c​o︆︅​​m

Avatar BarbaraUW99
BarbaraUW99
22:14 09.05.2020.

w​w︅︆​w​.​​l​o︅︆v​e​︅︆​x​​x​​.​c​︅︆l​​u​b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije