Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
milan bandić poručio

'Ostojiću želim najbolje, dobro je da imam što više protukandidata'

milan bandic (1)
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/4
29.12.2012.
u 12:13

Ovo je povijesni proboj Branimirove ceste, jer ovo su Zagrepčani čekali preko 100 godina, kazao je Bandić na početku radova te potom komentirao Ostojićevu kandidaturu

Iako je već nekoliko puta najavljivano, konačno su započeli radovi na probijanju Branimirove ceste, koja bi trebala unaprijediti prometnu povezanost centra Zagreba i istoka grada. Gradonačelnik Milan Bandić jutros je obišao gradilište u pratnji najbližih suradnika.

- Ovo je povijesni proboj Branimirove ceste, jer ovo su Zagrepčani čekali preko 100 godina. Radovi idu svojim tijekom bez obzira na ove prednovogodišnje blagdane, Branimirova ide dalje - rekao je Bandić i najavio kako će Branimirova biti završena do polovice travnja. Riječ je o skraćenoj verziji ceste, kaže Bandić, a nakon što se do kraja riješe imovinsko-pravni odnosi, do konca iduće godine može se očekivati završetak Branimirove u puno profilu.

- To znači da ćemo od Glavnog kolodvora do Sesveta ići 25 minuta manje nego sad. Ne moram vam objašnjavati što to znači za ovu žilu kucavicu na relaciji istok-zapad - objasnio je Bandić.

Na novinarski upit kako komentira kandidaturu Rajka Ostojića kao SDP-ovog kandidata na predostjećim lokalnim izborima, Bandić je poželio što više protukandidata.

- Za mene je bitno da radim svoj posao i najvažnije da je čovjek zdrav. Što više protukandidata, pa makar bili iz jedne stranke, da ih ima više - kaže Bandić, dodavši kako Ostojiću želi puno uspjeha i sve dobro.

>>Bitka za Zagreb: Kako je Ostojić Bandiću spasio život

 

Komentara 11

AM
amato
20:56 29.12.2012.

Pitaš ga jedno on odgovara drugo, kao da nije čuo pitanje.

DE
detour
12:50 29.12.2012.

od vise od 250 kaznenih prijava, bas nijedna da nije valjana? pravda u hrvatskoj dolazi samo onda kad je nekom potrebna.

MI
mijodrenova
20:32 29.12.2012.

sjetite se konfrontacije milana bandića i gospodina ive josipovića bit će vam sve jasno o nivou obrazovanja i kulture

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije