Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbori u sdp-u

Ostojić kontra Milanovića: Podržavam Bernardića, zaslužio je

rajko ostojić (1)
Patrik Macek/PIXSELL
03.10.2013.
u 10:10

Kako Ostojić smatra da je SDP "najdemokratskija stranka", slobodan je zalagati se za kandidata kojeg je Milanović prozvao zbog "razaranja SDP-a".

Iako se predsjednik SDP-a nije javno izjasnio koga će podržati na predstojećim izborima za predsjednika GO SDP-a Zagreb, svojim je istupima u javnosti dao do znanja da to neće biti Davor Bernardić, aktualni šef zagrebačke organizacije. 

Javnu podršku Bernardiću dao je pak ministar zdravlja Rajko Ostojić gostujući u emisiji \"Dnevni red\" na 24sata TV-u. 

- On je to zaslužio. Podržavam Davora Bernardića, iako i drugi kandidati imaju sjajne kvalitete. To sam davno odlučio - rekao je Ostojić dodajući kako mu nije žao što je ušao u utrku za gradonačelnika Zagreba. 

Kako Ostojić smatra da je SDP \"najdemokratskija stranka\", slobodan je zalagati se za kandidata kojeg je Milanović prozvao zbog  \"razaranja SDP-a\"

>>\'Odvest ću SDP u pobjedu i bit ću gradonačelnik Zagreba\'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije