Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Ozaljskoj ulici

Sanirano oštećenje naponske mreže u Zagrebu: U tijeku normalizacija tramvajskog prometa

Zagreb: Tramvaji ponovno voze Savskom
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
09.11.2023.
u 08:55

Od 8.45 tramvajski promet Trešnjevkom ponovno je uspostavljen nakon što je vod saniran

Pojedine zagrebačke tramvajske linije vozile su jutros preusmjereno zbog puknuća električnog voda. Iz ZET-a su ranije naveli kako je zbog oštećenja naponske mreže u Ozaljskoj ulici linija 3 bila preusmjerena na Zapadni kolodvor, a linije 9 i 12 na Savski most. Putnike su prevozili i autobusi na relaciji Ljubljanica-Ozaljska-Selska-Trg Mažuranića.

Iz ZET-a doznajemo kako je problema s naponom došlo kada je jutros u 6 sati i 12 minuta tramvaj vozeći Ozaljskom u smjeru zapada u zoni raskrižja sa Selskom cestom oštetio električni vod. ZET-ove dežurne servisno-tehničke ekipe vrlo brzo su stigle na mjesto događaja koja je u neposrednoj blizi sjedišta gradskog prijevoznika te počele hitnu sanaciju i uklanjanje kvara.

Od 8.45 tramvajski promet Trešnjevkom ponovno je uspostavljen nakon što je vod saniran. U tijeku je normalizacija prometa, linije 3, 9 i 12 vraćaju se na uobičajene trase, a iz prometa se povlači supstitucijska autobusna linija koja je građane prevozila na dijelu trase kojom nisu prometovali tramvaji.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Sudar automobila i tramvaja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije