Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPROPISNO PARKIRANJE

Osim smeća sad i ovo: 'Parkirao se i na cesti i na zebri. Zvao sam pauka, ali ništa se nije riješilo'

Foto: Branko Šimat
1/2
25.01.2023.
u 13:24

Osim smeća kojeg ovih dana ima u izobilju na ulicama Zagreba zbog štrajka radnika Čistoće, Zagrepčana Branka danas je na Trešnjevci dočekala još jedna scena

Možda vam bude zanimljivo, iako je ovo nažalost svakodnevna pojava, početak je poruke koju nam je danas poslao razočarani građanin. Osim smeća kojeg ovih dana ima u izobilju na ulicama Zagreba zbog štrajka radnika Čistoće, Zagrepčana Branka danas je na Trešnjevci dočekala još jedna scena.

''Ovo je prekoputa zgrade policije u Nehajskoj Ulici. Zasad je samo sat vremena automobil na tom mjestu - i na cesti i na zebri'', napisao je Branko i poslao nam fogotafije koje to i potvrđuju.

''Zanimljivo je kako nikoga iz navodno najveće policijske stanice u RH ne zanima takva scena'', dodaje.

I doista - zadnji kraj crnog Audija bio je parkiran doslovce na cesti, a još k tome taman ispred pješačkog prijelaza.

Foto: Branko Šimat

''Zvao sam pauka, čovjek mi je ljubazno objasnio da više nema ingerencije izlaska na teren bez prometne policije, te da zovem u Lučko'', objasnio je Branko, navodeći kako ovakve prizore i prečesto gleda, stoga se umjesto policije odlučio obratiti medijima. Ipak, automobila nakon nekog vremana više nije bilo.

Podsjetimo, inače u Zagrebu od ponedjeljka traje kaos s odvozom smeća zbog štrajka radnika Čistoće, i to zbog izvanrednog otkaza troje njihovih kolega. Radnici od poslodavca traže ispunjenje 11 uvjeta, među kojima je i povećanje koeficijenata, no Uprava Holdinga odlučila je popustiti u pet točaka. O svemu se oglasio i gradonačelnik Tomislav Tomašević, navodeći kako će Uprava prijaviti nezakoniti štrajk.

>> VIDEO Tomislav Tomašević: 'Ja nisam Bandić, ok?'

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar brons
brons
14:19 25.01.2023.

Ziher je murjak kad mu niko niš nemre

LJ
ljeto90
14:41 25.01.2023.

Bit će da je neki šerif u pitanju pa se ne smije dignuti auto???

BO
boom
16:10 25.01.2023.

Kekin parkirao, povlašteno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije