Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Majka dvoje djece

Orobila banke iako je i sama tri puta bila žrtva razbojnika

banka
Goran Jakus/PIXSELL
17.09.2013.
u 08:45

Suzana D. (34) u pljačkaške pohode išla je 'naoružana' plastičnim pištoljem te maskirana naočalama i šiltericom

Suzana D. (34) iz Pisarovine uhićena je zbog sumnje da je od početka lipnja ove godine do subote počinila četiri razbojstva u Zagrebu, a sumnjiči se i za jedan neuspjeli pokušaj.

Neće ih ozlijediti

Nakon kladionice Supersport na Barčevu trgu, odlučila je orobiti iNovine u Sigetu, a zatim je, vjerojatno ohrabrena uspješnim rezultatima, krenula na banke. Suzana D., majka dvoje djece, u banke je upadala "naoružana" plastičnim pištoljem te maskirana sunčanim naočalama i šiltericom. U Imex banku u Frankopanskoj ulici upala je 6. srpnja. Uperila je oružje u djelatnice i rekla: - Neću vam ništa, samo mi dajte novac!

Uplašene djelatnice dale su joj 63.000 kuna, nakon čega je Suzana D. pobjegla. Mjesec i pol dana poslije iz Banco Popolare u Savskoj ulici na isti je način odnijela 20.000 kuna. Iduća meta bila joj je Croatia banka u blizini Kvaternikovog trga gdje je u subotu i uhićena. Razbojstva je počinila sama, a jedna poznanica iznajmila joj je stan u Zagrebu za potrebe razbojničkih pohoda. Kako neslužbeno doznajemo, istražiteljima je nakon uhićenja ispričala da je i sama dok je radila u kladionici i sama tri puta bila žrtva razbojnika.

Branila se da su je na razbojstva prisilili dugovi. Istražiteljima je kazala kako zbog problematične kćeri (16) koja joj je krala novac i stvari, nije uspijevala otplaćivati kredite i plaćati režije. Do novca je došla i prodajom nekretnine, no kako je nekretnina bila i bratova, kada ga je isplatila, ostala je bez ičega, kazala je istražiteljima.

Nezaposlena je

Prije nekoliko godina s nevjenčanim suprugom kupila je drvenu kućicu u Pisarovini, a zatim su od nje napravili veliku obiteljsku kuću. S njima stanuje i njezin sin iz pravog braka, a kći je u popravnom domu. Nezaposlena je, a od primanja ima dječji doplatak te alimentaciju. Njezin nevjenčani suprug prima mirovinu od osam tisuća kuna. Određen joj je istražni zatvor.

>> Zaštitar razoružao razbojnicu, kolege mu uhitili kradljivce

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije