Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izložba u Cekate

Oko 160 karkaturista iz cijelog svijeta nacrtalo je Idealan grad

storyeditor/2023-11-30/karikatura.jpg
01.12.2023.
u 07:00

Prema odluci stručnog žirija, pobjedničkim radom proglašena je karikatura hrvatskog autora Slobodana Butira

Mala galerija Centra za kulturu Trešnjevka u ponedjeljak od 19 sati ugošćuje Međunarodnu izložbu karikatura ZeGeBOOM! na kojoj će posjetitelji moći razgledati oko 160 karikatura iz pedesetak zemalja.

Tri najbolje već je odabrao žiri, no jednoj će pripasti nagrada publike. Ulaz na izložbu je besplatan, a može se razgledati do 31. prosinca. Na prva dva izdanja teme su bile Potres i Gužva, a ovogodišnja je tema Idealan grad čime se željelo vidjeti kakav idealan grad zamišljaju autori iz čitavog svijeta pojasnila je selektorica izložbe, likovna kritičarka Branka Hlevnjak.

Prema odluci stručnog žirija, pobjedničkim radom proglašena je karikatura hrvatskog autora Slobodana Butira. Za svoje favorite, možete glasati putem online obrasca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije