Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poplava na HRT-u

Ogromna rupa prijeti Čučerju: 'Kuće nisu ugrožene'

Čučerje,odron
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/17
15.02.2014.
u 12:00

"Iako u zgradi HRT-a postoji sustav za ispumpavanje on je zbog neodržavanja i nebrige potpuno neupotrebljiv", pišu iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

Kuće u Čučerju, gdje se otvorila provalija veličine otprilike dva nogometna igrališta, nisu ugrožene, tvrde iz zagrebačkog Ureda za upravljanje u hitnim situacijama na čijem čelu je Pavle Kalinić.

"Sanaciji klizišta u Čučerju moći će se pristupiti tek nakon što struka da svoje mišljenje o najprimjerenijoj metodi sanacije. U Čučerju kuće nisu ugrožene", pišu iz Ureda.

Izvještavaju kako se stanje uzrokovano velikim poplavama na zagrebačkom području normalizira. U tijeku je velika intervencija ispumpavanja podruma zgrade HRT-a. "Iako u zgradi HRT-a postoji sustav za ispumpavanje on je zbog neodržavanja i nebrige potpuno neupotrebljiv", pišu iz Ureda te dodaju da su jučer na terenu bili vatrogasci iz Javne vatrogasne postrojbe Zagreb, a nakon njih je intervenciju preuzelo DVD Trnje koje je cijelu noć pumpalo vodu iz podruma HRT-a.

>>Provalija veličine dva nogometna igrališta otvorila se nad Čučerjem

>>Pogledajte kako vodeni val prolazi kroz Zagreb

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Foto:Patrik Macek/PIXSELL

Komentara 3

MA
matildica
18:49 15.02.2014.

nema veze što ne valja pretplatnici če kupiti novi

Avatar ludi kekec
ludi kekec
11:38 16.02.2014.

a kakve veze ima čučerje sa zgradom hrt-a???

LA
larala
09:39 17.02.2014.

naslov ogromna rupa prijeti cucerju a, ono u clanku o hrt-u.... malo vode u podrumu hrt-a je ocito u ovoj državi veci problem neg klizište u cucerju gdje su kuce i životi ljudi u pitanju....inace autoru teksta, cucurje nije bašš toliko malo, pa je bar mogao navesti tocnu lokaciju klizišta...bar, reda radi kad je vec stavljen takav naslov

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije