Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVARTOTEKA

Odgojiteljima u vrtićima i dodatna zarada

kvartoteka
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/6
03.04.2016.
u 10:30

Mogućnost za novi prihod je u dodatnim aktivnostima za vrtićance

Humanitarnim karaokama, predavanjem o nenasilnoj komunikaciji, razgovorom s grupom Elemental, ali i koncertom grupe Boa prekjučer je na Vrbanima nastavljen program Kvartoteke, koju zajedno organiziraju Soundset Plavi, Večernji list i Grad Zagreb. Mnoštvu sadržaja u Palinovečkoj prekjučer su se, podsjetimo, pridružili i Zagrepčani koji su pročelnika Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport Ivicu Lovrića na Večernjakovoj tribini zasuli pitanjima.

– Završila sam pet godina studija za odgojiteljicu, ali koeficijent plaće nije mi se povećao, zašto je to tako? – zanimalo je jednu od sudionica tribine, dok joj je pročelnik Lovrić objasnio kako postoji propisan stupanj obrazovanja za njezino radno mjesto i prema tome se stvaraju i visine plaća.

Međutim, odgojitelji će uskoro u vrtićima moći i dodatno zaraditi, rekao je Lovrić, i to provodeći razne dodatne programe za djecu, koju mora odobriti sam matični vrtić, a nakon toga i njegov Gradski ured.

>> Ove godine gradi se po 10 vrtića, škola i sportskih dvorana

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije