Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrući srpanj

Odbojka na pijesku, rock koncert i sniženja za ljeto u Areni

'05.11.2010., Laniste, Zagreb - Otvorenje novog trgovackog centra Arena Centar nisu obiljezile velike guzve. Najposjeceniji su ducani odjecom po prihvatljivim cijenama.  Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL'
'Zeljko Lukunic/PIXSELL'
04.07.2013.
u 10:09

Za vikend u Arena Centru - sport, koncert, kreativne radionice za djecu

Arena Centar ovaj vikend (06.-07.07.2013.) poziva na nova rekreativno – zabavna događanja. Odbojka na pijesku, nastup zagrebački benda Mojo stuff koji njeguje duh izvornog rocka i bluesa pedesetih godina te kreativne radionice za djecu „Pronađi malca“ ono je što posjetitelje očekuje na Laništu.

Timovi se za odbojku mogu prijaviti na vip@arenacentar.hr, a za pobjednike su osigurane  vrijedne i korisne  nagrade.

Tijekom predaha od odbojke, a da se ne bi u potpunosti ohladili, svi zainteresirani mogu zaigrati i stolni tenis popularni ping-pong.

Za najmlađe je namijenjen najveći pješčnik u gradu i dječja UHU radionica i nagradna igra „Pronađi malca“ koja traje cijeli vikend. Naime, ima jedan malac Karlo visok 30 cm koji se skriva na različitim lokacijama u Arena Centru. Pronalazak malog vragolana nagrađuje se poklon paketom UHU i Blitz Cinestara te trgovine u kojoj je malac pronađen.

Subota je rezervirana za glazbu kada od 20.30 sati nastupa zagrebački bend Mojo stuff čiji repertoar  sadrži evergreene poznatih velikana kao što su Rolling Stonesi, Beatlesi, Kinksi, Yardbirdsi, Animalsi.....

Nezaboravan je i šoping i to uz sniženja do 70 posto, pozivaju iz Arena Centra.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije