Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvorena linija 145

Od Vrapčanske aleje do Oranica sada se može minibusom

Gradonacelnik Milan Bandic pustio u promet novu ZET-ovu autobusnu liniju Vrapcanska aleja - Oranice
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
15.07.2015.
u 09:30

Minibus će kretati svakih 45 minuta, a trasa mu je šest kilometara

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Milokliz
Milokliz
16:39 15.07.2015.

Hvala HDZ-u? Ne kužim? Pa ne vozi HDZ crni oklopljeni audi ili Smranaderov BMW na toj liniji...

KO
konj1
19:22 15.07.2015.

Ma gluposti, pobjeda za koga? Tko će koristiti ovako glupu liniju? Trebalo je preusmjeriti jednu od normalnih linija umjesto da je Ilica zakrčena autobusima... Minibusi su nepotrebni i tko je radio peticiju ne zna ništa o prometu i napravio je medvjeđu uslugu građanima koji stvarno koriste javni prijevoz. A ovi iz Grada (ne Bandić osobno nego netko od njegovih nesposobnih podanika) je izvršio nalog i napravio čistu idiotariju. Normalni autobus može proći. Pogledajte jednosmjernu Žagarovu ulicu u Vrapču koja je uža od Medarske i jednako široka kao Čepinski put, a kojom prolazi i linija sa zglobnim autobusima 121, zašto ne bi ovdje Čepinski put bio jednosmjeran i preusmjerila se neka normalna linija, recimo 146 na trasu Trg Mažuranića - Medarska - Malešnica? Vi iz MO možete čestitati sami sebi što se Bandić došao slikat u kvartu, ali besmislenost ove linije znači samo troškove za ZET, a minimalne prednosti za stanovnike koji su mogli dobiti normalnu liniju da se netko potrudio.

MI
MileKubura
10:55 15.07.2015.

Bravo HDZ

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije