Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za 1,92 milijuna kuna

Od travnja uređenje fontane na Tomislavovu trgu

fontana tomislavac
Foto: Robert Anić/PIXSELL
13.01.2016.
u 15:50

Vodoskok, čija obnova može trajati najviše četiri mjeseca, imat će nove mlaznice i LED rasvjetu

Fontana na Trgu kralja Tomislava obnavljat će se za 1,920.000 kuna bez uračunatog PDV-a, a izvođači imaju rok od četiri mjeseca da dovrše radove. 

Uvjeti su to raspisane javne nabave za uređenje fontane na kojoj će radovi početi s nešto više od godinu dana zakašnjenja od danog obećanja gradonačelnika Milana Bandića. Budući izvođači koji će se odazvati na raspisani natječaj i biti izabrani imaju tako obvezu fontanu rekonstruirati prema povijesnoj matrici, izgraditi strojarnicu, ugraditi nove mlaznice, postaviti automatsku regulaciju rada fontane i LED rasvjetu. 

Rok za podnošenje prijava zainteresirani izvođači trebaju dostaviti do 27.  siječnja 2016. u 11 sati na adresu: Grad Zagreb, Ured za javnu nabavu, Avenija Dubrovnik 15, I. kat, soba 105, 10020 Zagreb ili dokumentaciju predati u sobu 105 na I. katu. Radovi na samom uređenju trebali bi početi do kraja travnja ove godine, a nakon uređenja fontane, kako je obećano, nastavit će se s uređenjem preostalog dijela Trga kralja Tomislava, za što je, za tehničku dokumentaciju, dosad potrošeno oko 2 milijuna kuna.

Komentara 7

DU
Deleted user
19:21 13.01.2016.

Dakle, svatko radi ono što zna pa tako i Gradonačelnik zna naručvati gradnju i rekonstrukciju fontana i staklenih mostova. Ma pravi vizionar. Naravno, MI PLAĆAMO. Plaćamo i njega da radi za naše dobro i plaćamo sve što napravi i na našu štetu.

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
19:31 13.01.2016.

kaj je sa žičarom dotepenec???

Avatar links
links
16:19 13.01.2016.

a hoće li se rodijaci moći kupati i clamirati nas pred turistima kao kod svučilišne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije