Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na zapadu grada

Od svibnja Zagreb ima svoje Twinse

neboder
Igor Kralj/PIXSELL
01.03.2012.
u 08:00

Tornjevi su spojeni na sedmom katu, ali funkcioniraju kao odvojene cjeline. Investicija vrijedna 95 milijuna eura uskoro će biti dovršena, a 70 posto tornja Zagreb Montaže je iznajmljeno.

Zagrebačka avenija od svibnja dobiva svoje Twinse, impresivne tornjeve Sky Office.

Stakleno pročelje

Dva eliptična tornja s po 22 etaže, koja su od drugog do 15. kata povezana, vrijedna 95 milijuna eura, tada bi trebala biti potpuno dovršeni, a jasno je da je riječ o objektima koji će postati tzv. landmark tog dijela grada.

Kako kažu u Zagreb montaži, počelo je iznajmljivanje, a 70 posto prostora tornja spomenutog investitora već ima buduće korisnike.

Iako spojeni, tornjevi funkcioniraju kao dvije odvojene građevine, a riječ je o tzv. zelenoj gradnji. Posebno stakleno pročelje daje specifičan dojam građevini ali i njezinu okolišu.

Na spojnom dijelu tornjeva koji se nalazi na sedmom katu planiran je tzv. sky garden, prostor za odmor korisnika tornjeva. S uredima su dizalima izravno povezane četiri etaže podzemne garaže sa 659 parkirališnih mjesta.

Restoran na 21. katu

Tornjevi Sky Office sagrađeni su na parceli od 7640 četvornih metara, dok je zdanje ukupne bruto površine veće od 74 tisuće kvadrata. U prizemlju se planiraju trgovine, kafić i slično, a restoran za zaposlene na 21. katu.

Komentara 40

AN
andrijacatch
08:36 01.03.2012.

A gdje se točno nalaze ti \"tornjevi\". Nisam ih primjetio.

Avatar neugodan
neugodan
08:36 01.03.2012.

jos jedno pranje novca..ovakve investicije su cisti bankrot!!! _____________________________________________

SN
snovakor
08:08 01.03.2012.

Jel to mi postavljamo mamac za teroriste po nalogu Amera ??? hhehehehehehe :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije