Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obavijest za vozače

Od sutra se zatvara jedna od najprometnijih ulica u Sesvetama, evo kako će promet funkcionirati

Zagreb: Radovi na cesti i raskrižju na Slavonskoj aveniji
Goran Stanzl/Vecernji list
14.07.2023.
u 08:17

Kako bi se uz zonu gdje se izvode radovi izbjegla dodatna zagušenja prometa, iz grada predlažu obilazne pravce

Zbog izvođenja radova uređenja kolnika, Ulica Ljudevita Posavskog (Sesvete) na dijelu od Kelekove ulice do Industrijske ulice bit će zatvorena za sav promet od subote 15. 7. od 07:00 sati do srijede 26. 7. do 04:00 sata. Za vrijeme radova zbog bolje protočnosti vozila Kelekovom ulicom bit će uspostavljen jednosmjeran promet iz smjera jug u smjeru sjevera.

Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova bit će:

· Ljudevita Posavskog – Industrijska – Savska (Jelkovec) – Slavonska avenija i obratno

Kako bi se uz zonu gdje se izvode radovi izbjegla dodatna zagušenja prometa, iz grada predlažu i sljedeće obilazne pravce:

· Ljudevita Posavskog – Zagrebačka – Bjelovarska – Sesvetska – Autocesta čvor Sesvete – čvor Ivanja Reka – Slavonska avenija – Ljudevita Posavskog i obratno

· Ljudevita Posavskog – Zagrebačka – Ulica kneza Branimira – Aleja Javor/Južna – Čulinečka – Slavonska avenija i obratno

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije