Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DZ Peščenica

Obilježavanje Svjetskog dana borbe protiv raka

rak dojke pregled
ARHIVA VL
Autor
Sonja Hoffman
03.02.2011.
u 16:38

Udruga oboljelih i liječenih od malignih bolesti poziva građane da se sutra od 9 do 17 sati u Domu zdravlja Peščenica pridruže obilježavanju Svjetskog dana borbe protiv ove opake bolesti.

Udruga oboljelih i liječenih od malignih bolesti poziva građane da se sutra od 9 do 17 sati u Domu zdravlja Peščenica pridruže obilježavanju Svjetskog dana borbe protiv te opake bolesti. Godišnje 12,7 milijuna ljudi u svijetu oboli od zloćudnog tumora, a Svjetska zdravstvena organizacija predviđa da će od raka do 2030. godine umrijeti 17 milijuna ljudi.

– Zabrinjava da se građani slabo odazivaju na programe ranog otkrivanja raka, pa smo pokrenuli kampanju da bismo osvijestili potrebu redovitih preventivnih pregleda – rekla je predsjednica udruge Katarina Katavić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije