Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zamjenica gradonačelnika

Novogodišnji obilazak Sandre Švaljek

švaljek
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/7
31.12.2014.
u 23:13

Nešto bolje okolnosti im želim, nadam se da će imati vedriju i veseliju 2015. godinu - kazala je dogradonačelnica

Tradicionalni novogodišnji obilazak dogradonačelnica Sandra Švaljek započela je posjetom prenoćištu Crvenog križa u Kosnici, nakon čega je posjetila i sve dežurne službe koje skrbe o sigurnosti grada.

- Nešto bolje okolnosti im želim, nadam se da će imati vedriju i veseliju 2015. godinu - kazala je dogradonačelnica te dodala da je Grad uvijek imao osjećaje za ljude u nepovoljnijem socijalnom položaju, te da će bez obzira na lošiju situaciju, proračun za socijalne kategorije ostati neokrnjen u idućoj godini.

Dogradonačelnica je posjetila i Hitnu službu u Heinzelovoj ulici gdje se upoznala s radom interventnih ekipa kojih je večeras bilo 13 na raspolaganju u slučaju nesreće te im poželjela što manje intervencija.  Posjetila je i Vatrogasnu postrojbu Grada Zagreba te Policijsku postaju zagrebačku u kojoj su također dežurne službe čekale dolazak Nove godine.

Komentara 6

MU
mukadilo
11:36 01.01.2015.

Demokratski izabrana gradonacelnica...Boze spasi nas beogradske okupacije i zagrebacke demokracije!

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
12:29 01.01.2015.

Baš mi je zgodna ♡

BO
bolesnodrustvo
10:58 01.01.2015.

Nije dobro, dogradonačelnica nam postaje sveprisutna. Puno je tu samopromocije, a malo istinske brige. Koga je posjetila od sirotinje, a da je nisu pratili novinari?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije