Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najavljeni radovi

Novi Zagreb od sutra ponovno ostaje bez tople vode, donosimo detalje

U Dugavama započeli radovi na revitalizaciji vrelovodne mreže Zagreba
Marin Tironi/PIXSELL
26.09.2023.
u 12:08

Zbog radova na rekonstrukciji i proširenju šahta na Trgu Ivana Meštrovića koje izvodi HEP-Toplinarstvo

Stanovnici naselja Utrine, Travno, Dugave, Jakuševec i Sloboština od sutra ponovno ostaju bez tople vode. Obustavu isporuke, koja će trajati do subote, najavili su iz HEP-Toplinarstva i to zbog radova na rekonstrukciji i proširenju šahta na Trgu Ivana Meštrovića. 

VEZANI ČLANCI: 

– Rekonstrukciju i proširenje šahta nužno je provesti s ciljem povećanja kapaciteta isporuke toplinske energije te povećanja sigurnosti i kvalitete opskrbe toplinskom energijom krajnjih kupaca u Novom Zagrebu – kazali su iz HEP-Toplinarstva.

U najavi su dodali i kako će radnici uložiti maksimalne napore da se radovi provedu u što kraćem roku, kako bi se krajnjim kupcima osigurala opskrba toplom vodom. A do tada sve krajnje kupce mole za strpljenje i razumijevanje. 

GALERIJA Počeli radovi na rušenju derutne zgrade u Paromlinskoj 17

U Dugavama započeli radovi na revitalizaciji vrelovodne mreže Zagreba
1/17

Komentara 1

KR
Kramatorsk
14:46 26.09.2023.

Živjeli! Mogli ste pričekati minus deset.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije