Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
projekt od 150 mil. €

Nova vizura Savice – ipak se grade neboderi, stanovi, hotel, vrtić?

Projekt na Savici
Foto: Dario Travaš
Autor
Sandra Golemac
01.04.2014.
u 08:14

Na skupštinu je gradonačelnik poslao prijedlog gradnje poslovno-stambenog kompleksa. Investitor je tvrtka Savica Projekt d.o.o., a za idejno je rješenje izabran je rad arhitekta Darija Travaša

Čak četiri nebodera, uredi, stanovi, hotel, trgovine, dječji vrtić, knjižnica... dio su stambeno-poslovnog centra Savica uz križanje Avenije Marina Držića i produžene Ulice Prisavlje, vrijednog oko 150 milijuna eura.

Čini se da će se ipak početi graditi unatoč protivljenju većine stanovnika.

– Sve ovisi o zastupnicima. S obzirom na to da je gradonačelnik predlagač, s imovinsko-pravnim odnosima sve bi trebalo biti u redu pa ja onda osobno nemam ništa protiv projekta – komentirao je predsjednik Gradske skupštine Darinko Kosor. Investitor je tvrtka Savica Projekt d.o.o., a za idejno je rješenje izabran rad arhitekta Darija Travaša.

>>Savica ili Dubai? Boje se da neće vidjeti 'ni Sunca ni Mjeseca'
 

Komentara 22

MI
miroweed
14:29 01.04.2014.

Mi u Zagrebu se jedini bunimo protiv novoga, modernoga. Kako možete biti protiv modernizacije i napretka, što fali ovom? Izgleda svjetski. Ako se ovo izgradi bit će super za grad. Napokon malo moderne stiže u grad.

DU
Deleted user
10:49 01.04.2014.

Sada će se naše mnogobrojne nevladine udruge propeti na zadnje noge. No treba uzeti u obzir da ti pojedinci nisu ničim vezani za grad Zagreb, a najmanje ljubavlju prema istom. Ta rabota da su uvijek protiv svega, nit vodilja "zakonskom"" punjenju vlastitih džepova iz proračuna.Kod nas rođenih u ovom prelijepom gradu, najlijepšem na svijetu, te individue su davno pročitane.

Avatar M O L O T O V
M O L O T O V
08:54 01.04.2014.

E sad će se propeti na zadnje noge, naravno protiv gradnje svi oni koji se inače dive izgrađenosti Beograda...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije