Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'IZA PARAVANA'

Nova predstava u kazalištu KNAP: Promiče se važnost ženskog zdravlja i prevencije

Zagreb: Kazalište KNAP otvara sezonu komedijom „Kod kuće je najgore“
Foto: Mia Slafhauzer/PIXSELL
1/5
20.01.2024.
u 10:00

Predstava IZA PARAVANA ostvarena je uz podršku udruge 'Sve za nju' te promiče važnost ženskog zdravlja i prevencije

Kazalište KNAP ima novu predstavu - IZA PARAVANA! kojoj su u glavnim ulogama Katarina Baban i Vladimir Posavec Tušek. Ovaj kazališni komad gledatelje će podsjetiti na brojne životne situacije, nasmijati ih, ali i ganuti u premijeri koja je zabilježena za subotu, 20. siječnja u 20 sati. Pretpremijera je na rasporedu u petak 19. siječnja u 20 sati.

– Ovaj tekst me kupio doslovno na prvo čitanje, znala sam odmah da ga moram raditi. Vlado je ispao kao savršen izbor, ponajviše zbog toga što se poznajemo od ranije i jako dobro klikamo, imamo izvrsnu kemiju na sceni i ugodno mi je s njim raditi. Tako da vjerujem da će ova predstava biti poslastica i nama, a pogotovo ljudima koji će je pogledati - kazala je glumica Katarina Baban.

Predstava je zapravo humoristična drama kojoj je u središtu radnje ljubav – iznenadna, neočekivana i spontana. Susret dvoje stranaca koji će zauvijek promijeniti njihove živote.

VEZANI ČLANCI:

– Jako dobar tekst Dore Delbinco, zanimljiva uloga, rekao bih jedna od onih 's otklonom', gdje više skrivaš nego što pokazuješ. Naravno da me je privukao i rad s Katarinom, koja mi je već bila televizijska partnerica. Ovo nam je prvo kazališno druženje i zaista uživam jer nam rad ide kroz zezanje i smijeh, a iz toga gotovo uvijek izlazi i dobar rezultat – ispričao je Vladimir Posavec Tušek.

Radnja predstave vrti se oko Andree koja je hipohondrica opsjednuta panikama i strahom od mogućih nesretnih završetaka, ne zna prepustiti kontrolu i s povjerenjem živjeti svoj život. S druge strane, doktor Babić je radiolog, a mjesto susreta je njegova ordinacija. Pregledi će se odigravati kroz godine i godine, a oni će se sretati kao ljudi u raznim fazama svojih života.

Iza ovog novog uprizorenja na sceni KNAP-a kao scenografkinja stoji Liberta Mišan, kostimografkinja je Angela Runje, a dizajnerica Nina Bačun. Predstava IZA PARAVANA ostvarena je uz podršku udruge "Sve za nju" te promiče važnost ženskog zdravlja i prevencije.

Predstava će nakon premijere zaigrati i u subotu, 27. siječnja, a ulaznice se mogu kupiti online na platformi ulaznice.hr te rezervirati na e-mail: knap@knap.hr ili na broj telefona: 01 2303 122.

VIDEO: Uklanjanje bora na Trgu bana Jelačića

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije