Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modna špica

Ni loše vrijeme ne sprečava 'špicerice' da se prošeću centrom

ulična moda (1)
Foto: Grgur Žučko/PIXSELL
1/4
19.02.2013.
u 17:00

Zagrepčankama hladno vrijeme ne smeta, oblačan dan razbiju živom kombinacijom boja

Marita Tomić (21), studentica – Za šetnju gradom te svakodnevne aktivnosti preferira udobnu odjeću, pa su traperice apsolutni \"must have\".

Ivana Dorotić (22), studentica – Premda je taj dan bila bez nje, kapa joj je najdraži odjevni predmet zimi, no zato je stavila šal koji joj je isplela mama.

Martina Gecan (33), inženjerka kemije – Svoj bi stil definirala kao casual, sivi zimski dan voli razbiti živim bojama, a najomiljenije su joj ljubičaste nijanse.

Ana Vrkašević (20), studentica – Kupuje garderobu u rodnoj Slavoniji, a majka joj je najčešća i najbolja pratiteljica pri kupnji.

>>Najviše vole same kupovati jer tako kupuju najracionalnije

Komentara 1

MO
moveax
18:44 19.02.2013.

Ja: Cizme : Hrelic (zamjena za viskonaposnki osigurac) Lace : Konjsicnska (Lewiss, 50kn) Majica : Kiosk (dobio uz pljuge) Kapa : K-plus (9.99kn u spici sezone)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije