Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prasica Pepa

Nesvakidašnja scena na zapadu grada: Svinja prošetala autopraonicom

svinja
Foto: Matija Ivančević
1/3
17.02.2020.
u 14:09

Fotografije je na svom profilu objavio Matija Ivančević koji nam je rekao kako je riječ o svinji koja živi na ranču pokraj praonice te da je već imala izlete do City Centra

Facebookom se danas proširila fotografija vijetnamske svinje koja je prošetala autopraonicom na zapadnom dijelu Zagrebu u blizini City Centra.

Fotografije je na svom profilu objavio Matija Ivančević koji nam je rekao kako je riječ o svinji koja živi na ranču pokraj praonice te da je već imala izlete do City Centra.

Foto: Matija Ivančević

''Stalno je tamo'', komentirala je jedna sugrađanka.

Inače, riječ je o svinji Pepi koja je stanovnica ranča u Savskoj Opatovini, a koja voli izlete u zapadni dio Zagreba. Snimljena je već nekoliko puta, a zagrebački portal Zagreb.info o njoj je pisao i prije dvije godine.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
19:44 17.02.2020.

Vijetnamska svinja - Pepa, hoće se kaližati u auto-praonici. Vlasnika odmah pogoditi korona virusom, pa nek svinju nazove pravim vijetnamskim imenom Ving-Žong-Bong Hanoj i nek je cijepi, a ne da mu tumara okolo, dok on pijan hrče na Orvelovoj farmi.

NA
najposebniji
14:33 17.02.2020.

Cica, treba je malo prutom...

Avatar kozorog
kozorog
11:32 18.02.2020.

pa ne znam baš da je većina zagrepčana ovu životinju smatrala svinjom. svinje su naši muževi, žene, braća, susjedi, kolege s posla, ljudi s kojima se natiskavamo u tramvaju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije