Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u centru grada

Nesreća u Zagrebu: Automobil od siline udarca završio na krovu

Nesreća u Zagrebu
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/8
05.08.2015.
u 20:37

Nesreća se dogodila u popodnevnim satima na križanju Klaićeve i ulice Andrije Kačića Miošića.

Komentara 25

TH
than
21:51 05.08.2015.

Tko se vozi svaki dan Zagrebom, moze vidjeti da bar 30% vozaca vozi iznad dopustene brzine, a paljenje zmigavca kod skretanja kod nekih je misaona imenica, pa tako naglo zakoci i skrece negdje. Kod nas najbolje ukinuti auto skole, jer objektivno nicemu ne sluze, kada iz njih izlazi svasta i opaliti debele kazne.

QI
qiqo
22:19 05.08.2015.

U Zagrebu stanuje velika većina koja je doselila iz ne urbanih sredina i te svoje navike su donijeli sa sobom....bahatost...ne poštivanje znakova...pješaka.....

ZA
zambezi
22:59 05.08.2015.

U cijeloj hrvatskoj ima i losih i dobrih vozača. Najveci problem je nekoncentriranje na voznju,zmigavce,znakove,zbog mobitela,pušenja,jedenja i pijenja istovremeno dok voze! Ako vidis vozacicu il vozaca da vozi ,a ne pise poruku il ne razgovara na mob,mislis da ne vidis dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije