Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'2. ZAGREBAČKI HUMANITARNI MEET'

Ne propustite pogledati dobre automobile i pomoći humanitarnoj udruzi 'Dobra volja'

Foto: Facebook
09.05.2019.
u 12:00

Svaki ulaz na naš meet omogućio je nekome puno te smo sakupili odličan iznos i odličnu količine prehrambenih i higijenskih potrepština - poručuju organizatori.

Nakon uspješnog prvog druženja i ove godine održat će se 'Zagrebački humanitarni meet'. Ulazak na ovaj događaj ove subote (11.05) naplaćivat će se 30 kuna, a svi zainteresirani mogu doći na parkiralište trgovačkog centra Supernova Buzin u razdoblju od 13 do 19 sati.

Cilj ovog druženja je pomoć humanitarnoj udruzi 'Dobra volja'.

- Ako niste upoznati s našim prošlogodišnjim meetom, cilj nam je pomoći ljudima kojima je pomoć potrebna. Odlučili smo se za udrugu ”Dobra volja” jer su nas kao i ”Zagrebački humanitarci” zadivili svojom pričom o početku nastanka njihove udruge.  Iza udruge stoje odlični ljudi koji su na našu ideju reagirali pozitivno te su spremni zajedno s nama organizirati ovaj susret. Rezultati prošle godine su nas ostavili bez riječi, nismo očekivali toliko kao početnici koji žele spojiti nešto što vole i nešto što žele, dobili smo nešto što se može pamtiti zauvijek. Svaki ulaz na naš meet omogućio je nekome puno te smo sakupili odličan iznos i odličnu količine prehrambenih i higijenskih potrepština - poručuju organizatori.

Navode kako će ulaz s vozilima biti omogućen tijekom cijelog trajanja meeta, a na ulazu će biti redari koji će kontrolirati ulazak i parkiranje vozila.

- Svi auti su dobrodošli, bili oni 'tjunirani' ili ne. Na sredini eventa će se nalaziti šatori gdje će biti glavno mjesto događanja, natjecanja i podjela tombole. Isto tako u šatorima će biti postavljene kasice u kojima možete donirati novac i velike posude za stavljanje namirnica. Sav prikupljeni novac, prehrambeni i higijenski proizvodi idu u humanitarne svrhe – poručuju organizatori.

Dobre su vijesti da je do sada potvrđen dolazak više od 300 automobila.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije