Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika Gorica

Ne boje se gripe: Građani odustali od cijepljenja

'15.11.2010., Karlovac - U Zavodu za javno zdravstvo Karlovacke zupanije pocelo je cijepljenje protiv gripe.  Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL'
Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
27.11.2013.
u 15:45

Ove je godine, naime, u V. Goricu stiglo 3200 doza cjepiva protiv sezonske i svinjske gripe, a brojka je u odnosu na prošle sezone prepolovljena zbog sve manjeg odaziva građana

Građani Velike Gorice, čini se, ne boje se gripe. Ove je godine, naime, u V. Goricu stiglo 3200 doza cjepiva protiv sezonske i svinjske gripe, a brojka je u odnosu na prošle sezone prepolovljena zbog sve manjeg odaziva građana, pišu Kronike VG.

 Gordana Pajan Lehpaner, priča nam kako se ovih dana dolaze Cijepiti se dolaze samo kronični bolesnici, kazala je Gordana Pajan Lehpaner, voditeljica Epidemiološke službe Velike Gorice.

-  Odaziv građana znatno je manji. Zbog toga smo i smanjili količinu cjepiva koja je ove sezone otprilike 60 posto u odnosu na prošlu godinu  - kazala je.

Cjeli članak čitajte ovdje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije