Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'pijani razbojnik'

Naredio ZET-ovcu da ga vozi kući!

'20.07.2013., Zagreb -  Krizanje Zagrebacke avenije i Golikove, sudar ZET-ovog autobusa i osobnog vozila. Dvoje ljudi od kojih vozac osobnog automobila lakse ozljedjeni. Policijski uvidjaj je u tijeku
'Robert Anic/PIXSELL'
14.08.2013.
u 11:25

Policija je, neslužbeno doznajemo, na razgovor privela osumnjičenog muškarca, već prije evidentiranog za kaznena djela. Istraga još traje.

Policija je privela muškarca iz naselja Popovec kojeg se povezuje s incidentom, no istraga i dalje traje

Zasad nepoznati muškarac u ponedjeljak je zaprijetio oružjem vozaču ZET-ovog autobusa da ga odveze ravno do kuće u naselje Popovec kod Sesveta!

Dogodilo se to oko 19 sati na križanju Trakošćanske i Varaždinske ulice u Sesvetama u autobusu na liniji Sesvete - Sesvetska Sela. Jedini putnik bio je alkoholizirani razbojnik, koji je prišao vozaču G. K (44) i rekao mu da će ga ubosti nožem ako ne skrene s puta za otprilike dva kilometra i odveze ga do njegove kuće što je, jasno, ovaj u strahu i učinio, budući da mu je nasilnik spomenuo da kod sebe ima i pištolj.

Policija je, neslužbeno doznajemo, na razgovor privela osumnjičenog muškarca, već prije evidentiranog za kaznena djela. Istraga još traje.

>>Prislio vozača autobusa ZET-a da ga odveze u Popovec

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije