Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija poziva

Naletio na pješakinju i pobjegao; traže se očevici

policija, motor, sudar, motocikl
Hrvoje Jelavić/Pixsell
30.09.2011.
u 13:03

Nepoznato vozilo, najvjerojatnije crvene boje, naletjelo je na pješakinju koja je gurala bicikl te se udaljio s mjesta nesreće. Policija poziva očevice da joj se jave.

Prometna nesreća u kojoj je nepoznato osobno vozilo (najvjerojatnije crvene boje) naletjelo na pješakinju koja je gurala bicikl te se udaljilo bez zaustavljanja dogodila se na raskrižju ulica Dubravica, Huzjanova i Sigetje u popodnevnim satima

Zbog utvrđivanja točnih okolnosti nesreće iz Policijske uprave zagrebačke pozivaju sve svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na brojeve telefona 6530 870 ili 192.

Ključne riječi

Komentara 6

CH
chemica
13:13 30.09.2011.

Što, bicikl i biciklistkinja odletjeli na jednu stranu, a mobitel na drugu pa muriji čudno? Ma da se gospodična nije možda šminkala dok je gurala bicikl? Uvijek smo mi vozači krivi, a nikad, ama baš nikad pješaci i ove samoubojice na biciklima.

BA
Bay
13:43 30.09.2011.

chemica : Konjino glupa i bešćutna, da li bi tako razmišljao da je to kojim slučajem, ne daj Bože, bila tvoja kćer,sestra ili mati ?

MB
Marlon Brando
15:35 30.09.2011.

Ljudi ,biciklisti i vozači ,trebamo svi biti izrazito oprezni u današnje vrijeme strke i užurbanosti . Pripazimo jedni na druge ,tako će nam svima biti lakše i sigurnije . Biciklisti dolaze na raskršće dosta velikom brzinom ,pa vozač mora biti izuzetno pažljiv kako bi procijenio kako odreagirati . Poštujte svi svjetla na semaforu ,pa će svima biti ugodnije .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije