Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utrka s najljepšim pogledom

Najbrži je bio Dino Bošnjak – svladao je deset kilometara Holjevke za 32 minute

Utrka Holjevka
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/10
05.03.2018.
u 09:52

Među pet najbržih našla se i Matea Parlov, kojoj su bile potrebne 34.33 minute da dotrči od starta na Mostu slobode do cilja na Bundeku

Unatoč minusima i snijegu, desetak kilometara dugu Holjevku ili, kako je zovu, utrku s najljepšim pogledom na grad, svladalo je jučer 366 sudionika. Četvrte ju je godine organizirao Zagrebački atletski savez, a trkači su se natjecali u nekoliko kategorija.

Najbolji rezultat ostvario je Dino Bošnjak, koji je deset kilometara uspio prevaliti za 32.36 minute. Među pet najbržih našla se i Matea Parlov, kojoj su bile potrebne 34.33 minute da dotrči od starta na Mostu slobode do cilja na Bundeku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije